ENAR
pixel.gifpixel.gifpixel.gifpixel.gifpixel.gif
Boka presentkort online, 700 kr inkl porto och presentkort.
fipplad2.jpg
Undvik kö, boka online!
Presentkortets bokningskod gäller som hoppbiljett. Med bokningskoden har Du även möjlighet att boka en hopptid online och slippa köa vid våra evenemang.

Evenemang 2011 presenteras under försommaren 2011.
Så funkar bokning online
1. Först köper Du ett presentkort (se Köp presentkort till höger) för ett evenemang. Vi använder Paypals säkra betalsystem. 

2. Direkt efter beställningen får Du ett e-post meddelande med en bokningskod. Bokningskoden använder Du för att boka hopptid (se Boka hopptid online till höger).

3. Klicka på ett arrangemang och sedan på en önskad hoppdag för att se de tillgängliga hopptiderna. Välj en hopptid genom att klicka på Boka. En bokningsruta för att slutföra bokningen visas då nedanför hopptiderna.

4. Fyll i Din bokningskod och kontaktuppgifter (om de skiljer sig från de förifyllda vid köpet av pressentkortet). Klicka som avslutning på knappen ”Genomför bokning".

5. En bokningsbekräftelse skickas till den angivna e-post adressen. 
Ett tryckt presentkort skickas också till köparen med vanlig post.

De bokningsbara hopptiderna utökas automatiskt hela tiden. När tillräckligt många bokat en timme så öppnar timmen innan för bokning.

Observera!

Om tiden inför ett evenemang är knapp, kan Du skriva ut bokningsbekräftelsen som skickades med e-post. Bokningskoden funkar som en hoppbiljett att uppvisa på plats.
Bra att veta
Minimiålder är 18 år, 15 år med målsmans tillåtelse. 

Personer med följande åkommor tillåts av säkerhetsskäl ej hoppa Bungy Jump:
  • Personer med högt blodtryck eller förhöjt ögontryck. 
  • Personer med stress- och hjärtrelaterade sjukdomar. 
  • Personer under graviditet (nollgräns). 
  • Personer med rygg- och nackrelaterade skador.


Villkor
Presentkortet är knutet till ett visst
evenemang, men kan nyttjas på valfritt Peak Experience evenemang. Genom att knyta ett presentkort till ett visst evenemang är det möjligt för kunden att återlösa presentkortet i händelse av att det evenemanget ställs in. De berörda kunderna kommer då att kontaktas per e-mail om återlösning av presentkortet. Inga extra avgifter tillkommer i samband med återlösning av presentkort.

I regel gäller ingen ångerrätt vid köp
av presentkort enligt Konsumentköplagen. Men vid beställning av Peak Experience Bungyjump online tillämpas 14 dagars ångerrätt.

När färre än 14 dagar återstår till
ett evenemang, gäller ångerrätten bara fram till dagen före evenemanget.

Det går att boka hopptid så länge
evenemanget pågår och den önskade tiden är tillgänglig. En tidsbokning är dock bindande och ångerrätten upphör då att gälla.

Inför hoppdagen måste kunden infinna sig på platsen för Bungyjump senast 30 minuter innan hopptid för registrering och påtagning av utrustning. Är man inte på plats i tid missar man sin chans att hoppa.

Presentkort sålda under 2011 är giltiga
även sässongen, 2012.


Copyright 2007   •    Peak Experience - Gravity Sports - Sweden   •    +46 (0)8 550 155 55   •    info@peakexperience.se